Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A mosogatótálca kiválasztása….

 

Amikor elkezdjük tervezni vagy terveztetni a lakásunk egyik legtöbbet használt helyiségét a konyhát, a bútor mellett egy fontos hosszú távú döntés a mosogatótálca kiválasztása is.

Számtalan szempontot figyelembe szoktunk ilyenkor venni. Ilyen például a mosogatótálca anyaga, színe, mérete.

A klasszikus rozsdamentes és a modern gránit illetve kerámia mosogatótálcák között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

A leggyakrabban választott rozsdamentes mosogatótálcák viszonylag olcsóbbak és szinte elnyűhetetlenek. Persze ezek között is léteznek modernebb kialakításúak, speciális védőréteggel ellátott termékek, amelyek egyedivé varázsolják a konyhánkat.

Napjainkban egyre kedveltebb a rendkívül széles színválasztékú gránit és kerámiamosogatók. Ezek  a mosogatótálcák nagyon szépek, elegánsak.

Anyagától függetlenül fontos szempont még a mosogatótálca mérete is. Választhatunk kicsi egy medencést, ha a konyhánkba szűkös a hely. A kétmedencés mosogatótálca még napjainkban is egy közkedvelt forma. Kicsit modernebb az egy medence, gyümölcsmosó és csepptálca kivitel.

Amikor viszont a konyhánk mérete megengedi és valóban kényelmes használatot szeretnénk, akkor a kétmedencés és csepptálcás elrendezésűt is szívesen választjuk.

Sarokmosogatót is beépíttethetünk, így nyerve a legnagyobb mosogatót a legkisebb helyen.